top of page
Image by Nathan Dumlao

HR CAFÉ

HÉT PLATFORM VOOR DE HR PROFESSIONALS OM KENNIS TE DELEN, INSPIRATIE OP TE DOEN EN EEN NETWERK UIT TE BOUWEN.

WAAROM IK GESTART BEN MET EEN HR CAFÉ

Als Internationaal HR Professional  heb ik al heel vaak ondervonden dat veel van mijn collega’s met dezelfde soort dossiers bezig zijn en dat ieder voor zich ‘het warm water tracht uit te vinden’. En dat terwijl er bij ons allemaal samen heel veel kennis zit die we zouden kunnen delen. We komen ook zelden uit onze ivoren toren. Netwerken is er niet echt bij, want daar hebben we geen tijd voor… We denken dat we het allemaal zelf en alleen moeten beredderen. Ik weet nu – na vele jaren in het vak – dat het ook anders kan met veel meer resultaat.

Vandaar dat ik van start ben gegaan met het HR Café in Suriname. Hier komen HR professionals samen om elkaar te ontmoeten, om van gedachten te wisselen, om kennis te delen.
Allemaal in een ongedwongen en tegelijk professionele sfeer. En, omdat de beste ideeën ontstaan op café, gaat ook iedereen met heel wat inspiratie weer naar huis.

HR Cafe.png

HOE VERLOOPT ZO EEN HR CAFÉ?

Ik heb gekozen voor een dynamisch proces waarin iedereen zelf beslist welke weg hij/zij volgt. Wat je uit zo een avond haalt, hangt dus helemaal van jezelf af.

Alle deelnemers komen toe rond 08.00 uur. Dan is er een halfuurtje tijd om elkaar te leren kennen en te netwerken.

Om 08.30 uur gaan we aan het werk. Dit kan zijn op basis van een aantal stellingen of een externe spreker die gekoppeld is aan HR Point. Als vanzelf gaat het brainstormen na een bepaalde tijd weer over in netwerken en verder praten over wat HR bezig houdt.

 

Om 11.00 uur sluiten we af.

WIE – WAAR – WANNEER

Ik organiseer zeer regelmatig een HR Café. We beperken ons telkens tot een maximum van 50 deelnemers. Bovendien wordt de deelnameprijs beperkt tot een vergoeding voor de drankjes en versnaperingen.

Hou vooral goed deze website en de Nieuwsbrieven in de gaten. Zo kan je tijdig inschrijven op een volgende sessie!!

HR CAFÉ

HR PROFESSIONALS – KENNIS DELEN – BRAINSTORMEN – INSPIRATIE OPDOEN – NETWERK – HUMAN RESOURCES – HR EXPERTISE

bottom of page