top of page

HR CONSULTANCY

HR Strippenkaart

Ad-hoc en flexibel HR Advies en ondersteuning. Flexibel HR Advies, extra capaciteit en hulp van een HR Professional. Puur en alleen wanneer jouw organisatie het nodig heeft, zonder permanente personeelskosten.

HR-expertise op elk gewenst niveau en op elk moment in te zetten. Ideaal voor wanneer er in jouw organisatie (tijdelijk) geen HR aanwezig is, er tijdelijk meer capaciteit nodig is door bijvoorbeeld een transitie in de organisatie of als de HR afdeling behoefte heeft aan ondersteuning/sparmomenten. 

Door een groot netwerk van HR Specialisten kunnen wij snel schakelen op jouw vraagstuk. Per vraagstuk gaan we met jou in gesprek om precies te kunnen inventariseren wat de vraag is en wat er nodig is. 

 

Wat levert het op? 
  • Extra capaciteit en hulp van een HR Professional alleen wanneer jij het nodig hebt, zonder permanente personeelskosten 

  • Tijdelijk externe kennis en deskundigheid op verschillende HR vlakken, ook branche specifieke kennis en kunde

  • Vast bedrag: zo kom je nooit voor verrassingen te staan 

  • Continuïteit in aandacht voor je HR vraagstukken en daarmee je mensen

Hoe werkt het?

Een HR Strippenkaart bevat 10 vrij in te vullen uren HR Advies. Deze uren kunnen besteed worden zoals jij ze nodig hebt. We gaan uiteraard met je in gesprek om de juiste HR Professional en expertise aan jouw vraagstuk te koppelen. De kosten voor een HR Strippenkaart bedragen USD 600,- excl. OB. Minimale afname per keer is 2 uur. Na aanschaf is de HR Strippenkaart een jaar geldig. 

Onderdelen van HR Consultancy

Verandermanagement
 

Met Verandermanagement vergroot je de kans van slagen van een verandering in je organisatie.

Performance Management

Performance Management helpt bij het vertalen van de organisatie ambities naar taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van personeel.

Newplacement

Met Newplacement jouw medewerker(s) vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet laten treden in een passende baan.

Vitaliteit | Duurzame Inzetbaarheid

Investeren in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van werknemers loont! Gelukkige werknemers staan garant voor een succesvolle organisatie.

Strategische Personeelsplanning

Met strategische personeelsplanning vertaal je organisatie ambities, doelen & strategie naar de juiste personeelsmix en de optimale inrichting van je organisatie.

Talent Management | Development

Organisaties die Talent Management, Development en Ontwikkeling inzetten op het activeren en stimuleren van het talent van medewerkers blijken veel succesvoller.

Employer Branding

Hoe staat het met jouw werkgeversmerk? Zorg dat de goede medewerkers jou vinden en weet ze vervolgens ook te binden! Dat is...

bottom of page