top of page

HR CONSULTANCY

Vitaliteit | Duurzame Inzetbaarheid

Investeren in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van werknemers loont! Gelukkige werknemers staan garant voor een succesvolle organisatie. 

Wanneer zet je vitaliteit & duurzame inzetbaarheid van medewerkers in?

Als organisatie ben je continu in beweging. Wil jij als organisatie zorgen dat medewerkers plezier houden in hun werk, vaardigheden blijven ontwikkelen en gezond blijven?

Mensen werken steeds langer door waardoor de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Aan organisaties de uitdaging om medewerkers fysiek en mentaal fit te houden. Want met o.a. de vergrijzing van het personeelsbestand en de krapte op de arbeidsmarkt, is dit aan de orde van de dag.

Resultaat van een vitaliteit & duurzame inzetbaarheid programma

Met duurzame inzetbaarheid investeer je in je werknemers. En dat loont! Vitale en gelukkige werknemers staan garant voor een succesvolle organisatie. Logisch ook, want iemand die fijn in zijn/haar vel zit, is vele malen productiever, gemotiveerder, energieker en innovatiever.

Bovendien verzuimen gelukkige en vitale medewerkers minder, verbeteren ze de werksfeer en trekken ze betere klanten en nieuwe werknemers aan. Geluk is dus niet alleen relevant voor de werknemer, maar zeker ook voor de werkgever. 

Stappen binnen het vitaliteit & duurzame inzetbaarheid programma
  • Helder krijgen van de behoefte van medewerkers en organisatie

  • Inzicht krijgen in de huidige inzetbaarheid van medewerkers

  • Bieden van een passend vitaliteitsprogramma aan medewerkers

Waarom vitaliteit & duurzame inzetbaarheid van HR Point?

  • Gericht op resultaat en verandering

  • Gericht op het creëren van duurzame oplossingen voor zowel medewerker als organisatie

  • Alle vitaliteitstrajecten en trajecten gericht op Duurzame Inzetbaarheid worden afgestemd op de behoeften van de medewerker(s) en de organisatie, waardoor geen traject hetzelfde is

Onderdelen van HR Consultancy

HR Abonnement op maat
 

Van online HR-support op afstand, tot een HR-professional bij jou op locatie. De vorm bepaal jij, de uitvoering verzorgen wij.

Performance Management

Performance Management helpt bij het vertalen van de organisatie ambities naar taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van personeel.

Newplacement

Met Newplacement jouw medewerker(s) vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet laten treden in een passende baan.

Verandermanagement
 

Met Verandermanagement vergroot je de kans van slagen van een verandering in je organisatie.

Strategische Personeelsplanning

Met strategische personeelsplanning vertaal je organisatie ambities, doelen & strategie naar de juiste personeelsmix en de optimale inrichting van je organisatie.

Talent Management | Development

Organisaties die Talent Management, Development en Ontwikkeling inzetten op het activeren en stimuleren van het talent van medewerkers blijken veel succesvoller.

Employer Branding

Hoe staat het met jouw werkgeversmerk? Zorg dat de goede medewerkers jou vinden en weet ze vervolgens ook te binden! Dat is...

bottom of page